1221 Budapest, Baross utca 8.     Email:      Telefon: +36 (1) 226 7649     Mobil: +36 (70) 315 4311  
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
1221 Budapest, Baross utca 8.
+36 (1) 226-7649
+36 (70) 315-4311
TERMÉKEINK:

Fogasszíjtárcsa, szorítóhüvelyes fogasszíjtárcsa, előfúrt fogasszíjtárcsa, fogas rúd

Ajánlatkérés erre a termékcsoportra

Fogasszíjtárcsa szorítóhüvelyes és előfúrt kivitelben különböző fogasszíj típushoz. A fogasszíjtárcsa fogosztás alapján lehet colos vagy metrikus kivitelű. Szerelési elv alapján megkülönböztetünk előfúrt illetve szorítóhüvelyes fogasszíjtárcsát. A fogasszíjtárcsa anyaga az egyes típusok esetében változó. Abban az esetben ha egyedi szélességű vagy kivitelű fogasszíjtárcsát kell alkalmaznunk, abban az esetben fogasrudakat használnak. A fogasrúdból kialakított fogasszíjtárcsa esetében is gondoskodni kell a szíjvezetésről, ezért a szíjtárcsa fogszámának megfelelő, szíjvezető perem biztosítható. A szíjvezető peremek anyaga acél.

Fogasszíjtárcsák, Előfúrt metrikus fogasszíjtárcsák
Előfúrt metrikus fogasszíjtárcsák. A metrikus fogasszíjtárcsák, metrikus fogosztású előfúrt aggyal készülő tárcsák . A metrikus fogasszíjtárcsák a használatos fogasszíj típusokhoz igazodnak. A T osztású fogasszíjakhoz a szíjtárcsák alumínium, a HTD fogasszíjakhoz kisebb fogprofilok esetében alumínium és acél, a nagyobbaknál acél és öntöttvas a fogasszíjtárcsák anyaga. 
Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Fogasszíjtárcsák, Előfúrt collos fogasszíjtárcsa

Előfúrt collos fogasszíjtárcsa. A fogasszíjtárcsa collos fogosztású előfúrt aggyal készül. A szíjtárcsa, anyagát tekintve, elsősorban acél, mely igazodik az alkalmazott fogasszíj szélességéhez és fogprofiljához. Kisebb átmérőkben a fogasszíjtárcsák vezetőperemmel, míg nagyobb átmérőkben pedig perem nélkül készülnek. A collos osztású fogasszíjtárcsa széles fogszám és méretválasztékban alérhető, ezáltal biztosítva a széleskörü alakalmazást. Az ékszíjakhajtáshoz képest precízebb hajtástípus.

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Fogasszíjtárcsák, Szorítóhüvelyes metrikus fogasszíjtárcsa, Szorítós metrikus fogasszíjtárcsa

Szorítóhüvelyes metrikus fogasszíjtárcsa. A szorítóhüvelyes metrikus fogasszíjtárcsa anyaga acél. A szorítóhüvelynek köszönhetően a fogasszíjtárcsa felszerelése és szükség eseten a levétele gyorsan és könnyedén megoldható, mert a fogasszíjtárcsa nem igényel furatmegmunkálást. Szabványos collos és metrikus tengelyekhez.

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Fogasszíjtárcsák, Szorítóhüvelyes collos fogasszíjtárcsa, szorítós collos fogasszíjtárcsa

Szorítóhüvelyes collos fogasszíjtárcsa. A szorítóhüvelyes collos fogasszíjtárcsa anyaga acél. A szorítóhüvelynek köszönhetően a fogasszíjtárcsa felszerelése és szükség eseten a levétele gyorsan és könnyedén megoldható, mert a fogasszíjtárcsa nem igényel furatmegmunkálást. Szabványos collos és metrikus tengelyekhez. Collos fogosztású acél tárcsák, melyek csúszásmentes hajtásátvitelt tesznek lehetővé. A kisebb fogszámok esetében vezetőperemmel ellátottak, míg a nagyobbak perem nélküliek. A fogazott tárcsák széles fogszám és méretválasztékban elérhetőek, ezáltal biztosítva a széleskörű alkalmazást. Az ékszíjhajtáshoz képest precízebb hajtástípus.

 

 

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Fogasszíjtárcsák, Fogazott rúd, Fogas rúd, Fogasrúd

Fogazott rúd, Fogas rúd, Fogasrúd, tömbös tárcsa. Collos és metrikus osztású, alumíniumból vagy acélból készült fogazott rudak. A fogazott rúd szélessége lehetővé teszi, egyedi szélességű fogasszíjtárcsa kialakítását. A fogszám és profiltipushoz megfelelően, szíjvezető perem biztosítható, ezáltal megakadályozható  a fogasszíj oldallefutása.
 

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Szíjvezető perem

Szíjvezető perem . A szíjvezető perem, fogasszíjak megvezetésére szolgáló acélból készült elem. A típustól és a fogszámtól függően különböző tipusú szíjvezető peremeket kell használni a fogazott rudakhoz.

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Kúpos szorítóhüvely, kúpos szorító

Kúpos szorítóhüvely, kúpos szorító. A kúpos szorító, tengely és tárcsa kapcsolatot biztosító gépelem, mely széles méretskálában, metrikus és collos méretekben egyaránt elérhető. A kúpos betétek a mindenkori tengelyátmérőnek megfelelő szabványos reteszpályával vannak ellátva.

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Kúpos szorítóhüvely, kúpos szorító szerelési segédlet

Kúpos szorítóhüvely, Kúpos szorítók.  A kúpos szorítók a mindenkori tengelyátmérőnek megfelelő szabványos reteszpályával vannak ellátva. A kúpos szorítós kivitel elsősorban fogasszíjtárcsák, ékszíjtárcsák és egyéb szíjtárcsák  esetében terjedt el. A kúpos szorítók szerelése rendkívül egyszerűen és gyorsan történik, de segítségül csatolunk egy szerelési útmutatót is.

 

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Vissza az előző oldalra
HA TETSZIK HONLAPUNK, KÉRJÜK
OSSZA MEG ISMERŐSEIVEL IS!
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
FŐOLDAL ÚJDONSÁGOK TERMÉKEINK ELÉRHETŐSÉG AJÁNLATKÉRÉS
1221 BUDAPEST, BAROSS UTCA 8.
TELEFON/FAX: +36 (1) 226-7649 MOBIL: 36 (70) 315-4311 E-MAIL: INFO@BANKI-SOS.HU
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ©

BÁNKI-SÓS AUTOMATIZÁLÁS ÉS HAJTÁSTECHNIKA

HONLAPKÉSZÍTÉS