1221 Budapest, Baross utca 8.     Email:      Telefon: +36 (1) 226 7649     Mobil: +36 (70) 315 4311  
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
1221 Budapest, Baross utca 8.
+36 (1) 226-7649
+36 (70) 315-4311
TERMÉKEINK:

Fogasszíj, collos osztású fogasszíj, metrikus osztású fogasszíj, folyóméteres fogasszíj, bevonatos fogasszíj

Ajánlatkérés erre a termékcsoportra

Fogasszíj. A Fogasszíjak colos illetve metrikus osztásúak lehetnek, és nagyon széles méretválasztékkal rendelkeznek. A fogasszíj anyaga neoprén gumi, mely kordszál erősítésű, vagy poliuretán, mely acélszál erősítésű. Lineáris hajtások esetén, folyóméteres fogasszíjat használnak, de emelőszíjként szintén használható a folyóméteres fogasszíj. A folyóméteres fogasszíj rögzítésére, fogasszíj leszorító lemezt használnak. A szíjrögzítő pofa különböző típusú és különböző szélességű fogasszíjhoz biztosítható. A fogasszíjak felső felülete továbbítási célra is alkalmasak lehetnek. Ebben az esetben a fogasszíj felső felületére ragasztással vagy vulkanizálással, különböző bevonatot visznek fel, ezek az úgynevezett bevonatos fogasszíjak. Kétoldalas hajtás esetén kétoldalt fogazott fogasszíjakat alkalmaznak. A dupla fogas fogasszíj a kétoldali fogazásnak köszönhetően, egyszerre több tárcsát is meg tud hajtani.

Fogasszíj, Collos osztású fogasszíj
Collos osztású fogasszíj. Ezen típusú fogasszíj anyaga neoprén, csúszásmentes hajtásátviteli elem, melynek fogosztását és a szélességét collban határozzák meg. A fogasszíj speciális felső bevonattal is ellátható, mely szállítási feladatokat láthat el. A collos osztású fogasszíjak széles típus és méretválasztékban elérhetőek. A fogasszíj tömlős kivitelű, melyből tetszőleges szélességű fogasszíj  készülhet.
Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Fogasszíj, Metrikus osztású fogasszíjak

Metrikus osztású fogasszíjak.  A metrikus osztású fogasszíjak anyaga neoprénből és polyurethanból készülhet. A metrikus fogosztású fogasszíjak, fém- illetve kordszál erőhordozóval készülnek. A fogasszíjak speciális felső bevonattal láthatók el, mely szállítási feladatokat biztosít. A fogasszíjak tömlős kivitelűek, melyből tetszőleges szélességű fogasszíj  készülhet. A metrikus osztású fogasszíjak széles típus és méretválasztékban elérhetőek.

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Fogasszíjak, Fogasszíj,  Collos osztású kétoldalt fogazott fogasszíj, Duplafogas fogasszíj

Fogasszíjak, fogasszíj, Collos osztású kétoldalt fogazott fogasszíj, Duplafogas fogasszíj. A collos osztású duplafogas fogasszíjak anyaga neoprén és csúszásmentes hajtáselem. A fogosztását és a fogasszíj szélességét collban határozzák meg. A fogasszíj a kétoldali fogazásnak köszönhetően, egyszerre több tárcsát is meg tud hajtani.

 

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Fogasszíjak, Fogasszíj, Metrikus osztású kétoldalt fogazott fogasszíj
Fogasszíjak, Fogasszíj, Metrikus osztású kétoldalt fogazott fogasszíj. A metrikus osztású duplafogas fogasszíjak anyaga neoprén és csúszásmentes hajtáselem. A fogasszíj a kétoldali fogazásnak köszönhetően, egyszerre több tárcsát is meg tud hajtani. 
Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Fogasszíj, Folyóméteres fogasszíj

Folyóméteres fogasszíj. A folyóméteres fogasszíj végtelenítés nélküli, melyek elsősorban lineáris mozgatásokra alkalmasak, de emelőszíjként is alkalmazhatók. A folyóméteres fogasszíj nagy tengelytávolságok áthidalásának megoldására alakalmas fogasszíj. A folyóméteres fogasszíjak poliuretán és neoprén kivitelben széles méret és típusválasztékban elérhetőek.
 

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Bevonatos fogasszíj, Bevonatos szíj, Bevonattal ellátott fogasszíj

Bevonatos fogasszíj. A bevonatos fogasszíj elsődleges feladata nem a nyomatékátvitel, hanem különböző egységek szállítása. A bevonatos fogasszíj felső felületére, ragasztással vagy vulkanizálással különböző típusú és vastagságú bevonatot visznek fel. A bevonatos szíj alapszíja a T osztású poliuretán fogasszíj, de a neoprén szíjak is elláthatók bevonattal. 

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Fogasszíj leszorító lemez, Szíjrögzítő pofa

Fogasszíj leszorító lemez, Szíjrögzítő pofa. Fogasszíj leszorító lemez segítségével folyóméteres fogasszíjak rögzíthetők. A szíjrögzítő pofa különböző típusú és különböző szélességű fogasszíjhoz biztosítható. A leszorító lemez anyaga alumínium.

 
Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Vissza az előző oldalra
HA TETSZIK HONLAPUNK, KÉRJÜK
OSSZA MEG ISMERŐSEIVEL IS!
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
FŐOLDAL ÚJDONSÁGOK TERMÉKEINK ELÉRHETŐSÉG AJÁNLATKÉRÉS
1221 BUDAPEST, BAROSS UTCA 8.
TELEFON/FAX: +36 (1) 226-7649 MOBIL: 36 (70) 315-4311 E-MAIL: INFO@BANKI-SOS.HU
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ©

BÁNKI-SÓS AUTOMATIZÁLÁS ÉS HAJTÁSTECHNIKA

HONLAPKÉSZÍTÉS