1221 Budapest, Baross utca 8.     Email:      Telefon: +36 (1) 226 7649     Mobil: +36 (70) 315 4311  
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
1221 Budapest, Baross utca 8.
+36 (1) 226-7649
+36 (70) 315-4311
TERMÉKEINK:

Variátor szíj, variátor tárcsa

Ajánlatkérés erre a termékcsoportra

Variátor tárcsák normál és rugós kivitelben, széles méretválasztékban. Variátorszíj széles méretválasztékát kínáljuk. A fokozatmentes hajtások egyik megoldása a variátorszíj és variátor tárcsa alkalmazása.

Variátortárcsák, Variátor tárcsa

Variátortárcsák, variátor tárcsa. Normál variátor tárcsa és rugós variátortárcsa egyaránt megtalálható kínálatunkban. Variátortárcsák széles méretválasztékban, mindig a megfelelő variátorszíj típushoz. A variátor tárcsa alkalmazása leginkább a hírtelen és folyamatos fordulatszámváltások esetén indokolt, mert a hagyományos ékszíjak az ilyen igénybevételeket nem viselik el. Erre a célra alkalmaznak variátorszíjakat, melynek tárcsái a variátortárcsák. A szíj le és felfelé mozgásával változik a működő átmérő nagysága, ezáltal változik a fordulatszám. Variátortárcsák széles méretválasztékban, mindig a megfelelő variátorszíj típushoz. Normál és rugós kivitelű variátortárcsa egyaránt megtalálható kínálatunkban. 

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Variátor szíjak, variátor szíj, ipari variátorszíj

Variátor szíjak, variátorszíj, ipari variátorszíj. Ipari variátorszíj széles méretválasztékát kínáljuk. A variátorszíj, a fokozatmentes hajtások egyik megoldása. A variátorszíj ellenáll az oldalukat terhelő nyomó igénybevételnek. A variátor szíj a variátortárcsában radiálisan  le- és fel mozog, így változtatva a hajtás fordulatszámát.

 

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Vissza az előző oldalra
HA TETSZIK HONLAPUNK, KÉRJÜK
OSSZA MEG ISMERŐSEIVEL IS!
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
FŐOLDAL ÚJDONSÁGOK TERMÉKEINK ELÉRHETŐSÉG AJÁNLATKÉRÉS
1221 BUDAPEST, BAROSS UTCA 8.
TELEFON/FAX: +36 (1) 226-7649 MOBIL: 36 (70) 315-4311 E-MAIL: INFO@BANKI-SOS.HU
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ©

BÁNKI-SÓS AUTOMATIZÁLÁS ÉS HAJTÁSTECHNIKA

HONLAPKÉSZÍTÉS