1221 Budapest, Baross utca 8.     Email:      Telefon: +36 (1) 226 7649     Mobil: +36 (70) 315 4311  
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
1221 Budapest, Baross utca 8.
+36 (1) 226-7649
+36 (70) 315-4311
TERMÉKEINK:

Szállítóheveder, műanyag szállítóheveder, szállítószalag

Ajánlatkérés erre a termékcsoportra

Szállítóhevederek különböző anyagminőségben. A szállítószalag az ipar, az élelmiszeripar a mezőgazdaság számos területén használatos elem. A szállítószalagok, amennyiben a szállított elemek igénylik, oldalvezető peremmel, terelő bordákkal, illetve lapátokkal láthatók el. A szállítóhevederek legfőbb alapanyaga a PVC illetve a PU poliuretán, felső felülete sima vagy bordázott, ahol a bordázott felület biztosítja a szállítóhevederen szállított termékek csúszását. A szállítóheveder alsó felülete szövet borítású, ez teszi lehetővé a csúszó alátámasztást. A szállítószalag oldalmozgásának elkerülése érdekében a szállító szalag alsó felülete ékprofillal látható el, mely a megvezetést biztosítja. A szállítóhevederek végtelenítése történhet sütéssel vagy kapcsozással. A másik használatos heveder változat, a modulárisan könnyen összeszerelhető műanyag, tagos szállítóheveder. A modulhevederek is lapátokkal illetve oldalterelővel szerelhetők fel, hasonlóan, mint a normál szállítóhevedereknél.

Szállítóhevederek, Normál szállítóheveder, szállítószalag

Szállítóhevederek, Normál szállítóheveder, Szállítószalag. Szállítószalag különböző anyagminőségben. Szükség esetén a szállítószalag oldalvezető elemmel, lapátokkal ellátva. Műanyag szállítószalag különböző szálerőstésekkel és különböző vastagságban az ipar bármely területére.

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Szállítóhevederek, Műanyag, tagos szállítóheveder, Szállítószalag

Szállítóheveder, Műanyag, tagos heveder. A műanyag, tagos heveder, moduláris, könnyen építhető és könnyen javítható szállítóheveder. A szállítóheveder szerkezete tömör és lyukacsos, mely rendkívül széleskörű alkalmazást biztosít. Igény esetén lapátokkal és oldalterelővel is szerelhető.

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Vissza az előző oldalra
HA TETSZIK HONLAPUNK, KÉRJÜK
OSSZA MEG ISMERŐSEIVEL IS!
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
FŐOLDAL ÚJDONSÁGOK TERMÉKEINK ELÉRHETŐSÉG AJÁNLATKÉRÉS
1221 BUDAPEST, BAROSS UTCA 8.
TELEFON/FAX: +36 (1) 226-7649 MOBIL: 36 (70) 315-4311 E-MAIL: INFO@BANKI-SOS.HU
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ©

BÁNKI-SÓS AUTOMATIZÁLÁS ÉS HAJTÁSTECHNIKA

HONLAPKÉSZÍTÉS