1221 Budapest, Baross utca 8.     Email:      Telefon: +36 (1) 226 7649     Mobil: +36 (70) 315 4311  
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
1221 Budapest, Baross utca 8.
+36 (1) 226-7649
+36 (70) 315-4311
TERMÉKEINK:

Lánckerék, agyas lánckerék, laplánckerék, edzett fogú lánckerék, csapágyazott lánckerék

Ajánlatkérés erre a termékcsoportra

Agyas lánckerék normál és edzett fogú kivitelben. Szorítóhüvelyes lánckerék a könnyű szerelhetőség érdekében. Amennyiben a rögzítés hegesztéssel történik, abban az esetben laplánckerék alkalmazása szükséges. Csapágyazott lánckerék az egyszerű láncfeszítésre.

Lánckerék, Agyas simplex lánckerék, Agyas duplex lánckerék, Agyas triplex lánckerék

Lánckerék, Agyas simplex lánckerék, Agyas duplex lánckerék, Agyas triplex lánckerék  agyas kivitelben. A lánckerék előfúrt kivitelű. Az agyas lánckerék anyaga C45. A lánckerék széles fogszámválasztéka, lehetővé teszi a kívánt hajtásáttétel kialakítását. Ezen típusú lánckerekek, a standard görgősláncok meghajtó lánckerekei.

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Lánckerék, Simplex laplánckerék, Duplex laplánckerék, Triplex lap lánckerék

Lánckerék, Simplex laplánckerék, Duplex laplánckerék, Triplex lap lánckerék, tárcsa kivitelben. A laplánckerék előfúrt kivitelű. A laplánckerék anyaga C45. A laplánckerék agy nélkül készül, ezáltal kisebb helyekre szerelhető valamint a tömege is kisebb, az agyas lánckerék tömegénél. A laplánckerék széles fogszámválasztéka, lehetővé teszi a kívánt hajtásáttétel kialakítását. 

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Lánckerekek, szorítóhüvelyes lánckerekek, szorítós simplex lánckerekek, szórítós duplex lánckerekek, szorítós triplex lánckerekek

Lánckerekek, Szorítóhüvelyes lánckerekek, Szorítós simplex lánckerekek, Szorítós duplex lánckerekek, Szorítós triplex lánckerekek. A szorítós lánckerekek anyaga C45. A szorítós lánckerekek a szorítóhüvelynek köszönhetően könnyen szerelhetőek illetve cserélhetőek.  A szorítós lánckerekek széles fogszámválasztékban elérhetőek.

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Lánckerék, Edzett fogú agyas lánckerék, fogedzett lánckerék

Lánckerék, Edzett fogú agyas lánckerék, Fogedzett lánckerék.  Edzett fogú agyas lánckerék alkalmazása indokolt, nagyobb igénybevétel esetén. Az edzett fogú agyas lánckerék anyaga C45. A fogedzett lánckerék fogai indukciósan edzettek. A fogedzett lánckerék készrefúrt változatban is elérhető, ebben az esetben a fogedzett lánckerék tartalmazza a megmunkálási furatot és reteszpályát is. A fogedzett lánckerék széles fogszámválasztéka, lehetővé teszi a kívánt hajtásáttétel kialakítását. 

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Csapágyazott lánckerék

Csapágyazott lánckerék. A csapágyazott láncfeszítő lánckerék, a legegyszerűbb láncfeszítő elem. A lánckerék a csapágyazása révén fix tengelyen szabadon foroghat, ezáltal nem befolyásolja a hajtásáttételt. A láncfeszítő kerekek többféle fogszámban érhetők el a különböző típusú standard görgős láncokhoz.

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Vissza az előző oldalra
HA TETSZIK HONLAPUNK, KÉRJÜK
OSSZA MEG ISMERŐSEIVEL IS!
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
FŐOLDAL ÚJDONSÁGOK TERMÉKEINK ELÉRHETŐSÉG AJÁNLATKÉRÉS
1221 BUDAPEST, BAROSS UTCA 8.
TELEFON/FAX: +36 (1) 226-7649 MOBIL: 36 (70) 315-4311 E-MAIL: INFO@BANKI-SOS.HU
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ©

BÁNKI-SÓS AUTOMATIZÁLÁS ÉS HAJTÁSTECHNIKA

HONLAPKÉSZÍTÉS