1221 Budapest, Baross utca 8.     Email:      Telefon: +36 (1) 226 7649     Mobil: +36 (70) 315 4311  
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
1221 Budapest, Baross utca 8.
+36 (1) 226-7649
+36 (70) 315-4311
TERMÉKEINK:

Hosszbordásszíj, hosszbordásszíj tárcsa

Ajánlatkérés erre a termékcsoportra

Hosszbordás szíjtárcsa és hosszbordás szíj használata egyesíti az ékszíjhajtás és a laposszíjhajtás előnyeit. A hosszbordásszíj megnövelt érintkező felületének köszönhetően nagyobb teljesítmény átvitelére képesek a hagyományos ékszíjakhoz képest. A hosszbordás szíjak öt különböző bordaosztással készülnek, így kisebb és nagyobb terhelésre is tudunk megfelelő változatot találni. A hosszbordásszíj tárcsák kisebb átmérőben előfúrt változatban, a nagyobb átmérőjű hosszbordás szíjtárcsák kúpos szorítóhüvelyes kivitelben biztosíthatók. A hosszbordás szíjakat az autóiparban is gyakran alkalmazzák. Mosógépek meghajtására is hosszbordás szíjakat használnak, azzal a különbséggel, hogy ezen típusok nem tartalmaznak erőhordozó szálakat, így elasztikus kivitelűek.

Hosszbordásszíj tárcsa

Hosszbordásszíj tárcsa . A hosszbordásszíj tárcsa egyesíti az ékszíj és a laposszíjhajtás előnyeit. A hosszbordásszíj tárcsa, mérettől függően előfúrt és szorítós kivitelben érhető el. A hosszbordásszíj tárcsa a megnövelt érintkező felületének köszönhetően, nagyobb teljesítmény átvitelére képes a hagyományos ékszíjtárcsákhoz képest.

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Hosszbordásszíj, hosszbordás szíjak

Hosszbordásszíj, hosszbordás szíjak . A hosszbordásszíj egyesíti az ékszíj és a laposszíj előnyeit. A hosszbordásszíj megnövelt érintkező felületének köszönhetően nagyobb teljesítmény átvitelére képesek a hagyományos ékszíjakhoz képest. A hosszbordásszíj kis tárcsaátmérőkön is alkalmazható.

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Vissza az előző oldalra
HA TETSZIK HONLAPUNK, KÉRJÜK
OSSZA MEG ISMERŐSEIVEL IS!
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
FŐOLDAL ÚJDONSÁGOK TERMÉKEINK ELÉRHETŐSÉG AJÁNLATKÉRÉS
1221 BUDAPEST, BAROSS UTCA 8.
TELEFON/FAX: +36 (1) 226-7649 MOBIL: 36 (70) 315-4311 E-MAIL: INFO@BANKI-SOS.HU
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ©

BÁNKI-SÓS AUTOMATIZÁLÁS ÉS HAJTÁSTECHNIKA

HONLAPKÉSZÍTÉS