1221 Budapest, Baross utca 8.     Email:      Telefon: +36 (1) 226 7649     Mobil: +36 (70) 315 4311  
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
1221 Budapest, Baross utca 8.
+36 (1) 226-7649
+36 (70) 315-4311
TERMÉKEINK:

Géptalpak, géplábak

Ajánlatkérés erre a termékcsoportra

Az Ipari gépláb, géptalp vagy más néven szintező talp egy műanyag vagy fém talprészből áll. Az ipari géptalpak illetve géplábak elsősorban ipari gépek alátámasztására illetve szintezésére használt elem. A géplábak, különböző méretű menetes szárral és különböző átmérőjű talppal biztosítható.

Géptalp, gépláb

Géptalpak, Géplábak. Az Ipari gépláb, géptalp vagy más néven szintező talp egy műanyag vagy fém talprészből áll. Az ipari géptalpak illetve géplábak elsősorban ipari gépek alátámasztására illetve szintezésére használt elem.  A géplábak, különböző méretű menetes szárral és különböző átmérőjű talppal biztosítható. A géptalp talp része az egyes típusok esetében erősített műanyag, horganyzott vagy rozsdamentes acél. A géptalphoz kapcsolódó menetes szár pedig normál illetve rozsdamentes acél lehet, mely kapcsolódhat fixen vagy csuklós kivitelben a talphoz, mely esetben a gépláb a szögeltéréseket is kompenzálni tudja. A gépláb alsó részéhez csúszásgátló gumi tartozik, de egyes antivibrációs géplábak esetén ez egy vastagabb rezgéscsillapító gumi. 
Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Vissza az előző oldalra
HA TETSZIK HONLAPUNK, KÉRJÜK
OSSZA MEG ISMERŐSEIVEL IS!
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
FŐOLDAL ÚJDONSÁGOK TERMÉKEINK ELÉRHETŐSÉG AJÁNLATKÉRÉS
1221 BUDAPEST, BAROSS UTCA 8.
TELEFON/FAX: +36 (1) 226-7649 MOBIL: 36 (70) 315-4311 E-MAIL: INFO@BANKI-SOS.HU
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ©

BÁNKI-SÓS AUTOMATIZÁLÁS ÉS HAJTÁSTECHNIKA

HONLAPKÉSZÍTÉS