1221 Budapest, Baross utca 8.     Email:      Telefon: +36 (1) 226 7649     Mobil: +36 (70) 315 4311  
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
1221 Budapest, Baross utca 8.
+36 (1) 226-7649
+36 (70) 315-4311
TERMÉKEINK:

Ékszíjtárcsa, szorítóhüvelyes ékszíjtárcsa, előfúrt ékszíjtárcsa

Ajánlatkérés erre a termékcsoportra

Ékszíjtárcsák szorítóhüvelyes és előfúrt kivitelben. A kúpos szorítóhüvelyes ékszíjtárcsa agya kúpos kialakítású, melybe helyezzük a kúpos szorítóhüvelyt, ami hasított kivitelű és a külső palástja kúpos kialakítású,így illeszkedik az ékszíjtárcsa agyához, de a belső agya hengeres kialakítású, reteszhoronnyal ellátva. A szorítóhüvely hasított kivitelének köszönhetően, a hernyócsavaros rögzítéssel a tengelyre feszül, így kialakítva a biztonságos rögzítést. Olyan tengelyek esetén ahol nincs reteszkialakítás vagy esetleg alapban kúpos kivitelű, ez a típus nem alkalmazható. Ezen esetekben használatos az előfúrt ékszíjtárcsa, melynek agyrésze tetszőlegesen alakítható.

Ékszíjtárcsák, Ékszíjtárcsa, Szorítóhüvelyes ékszíjtárcsa, Szorítós ékszíjtárcsa

Ékszíjtárcsa, Szorítóhüvelyes ékszíjtárcsa, Szorítós ékszíjtárcsa. A szorítós ékszíjtárcsa kúpos szorítóhüvellyel szerelhető, ezáltal a szorítóhüvelyes ékszíjtárcsa felszerelése és szükség eseten a levétele igen egyszerű. A szorítós ékszíjtárcsa anyaga öntöttvas. Ezen típusú ékszíjtárcsák  a kúpos szorító révén, nem igényelnek utólagos munkálást. Mivel a szorítóhüvely már rendelkezik egy standard metrikus vagy colos tengelyátmérővel és egy szabvány reteszhoronnyal, így ezen típusú ékszíjtárcsák nem igényelnek utólagos furatmegmunkálást. Az előfúrt kivitelű és a szorítóhüvelyes ékszíjtárcsa közti árkülönbözet, nem fedezi az utólagos furatmegmunkálás költségeit, ezért egyre inkább kiszorítja az előfúrt kivitelű ékszíjtárcsákat a piacról. 

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Ékszíjtárcsák, Ékszíjtárcsa, Előfúrt ékszíjtárcsa, Fúratlan ékszíjtárcsa

Ékszíjtárcsák, Előfúrt ékszíjtárcsák, Fúratlan ékszíjtárcsák. 
Az előfúrt ékszíjtárcsa, furatmegmunkálás nélküli kivitelű ékszíjtárcsa típus. Az előfúrt ékszíjtárcsa viszont egyre inkább kiszorul, mert a szorítóhüvelyes ékszíjtárcsa alkalmazása egyre népszerűbbé válik. Az ékszíjtárcsák anyaga öntvény. Az előfúrt ékszíjtárcsa csak rendelésre szállítható típus.

 

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Kúpos szorítóhüvelyek, kúpos szorítóhüvely, kúpos szorító

Kúpos szorítóhüvely, Kúpos szorító. A kúpos szorító, tengely és tárcsa kapcsolatot biztosító gépelem, mely széles méretskálában, metrikus és collos méretekben egyaránt elérhető. A kúpos szorító a mindenkori tengelyátmérőnek megfelelő szabványos reteszpályával vannak ellátva.

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Vissza az előző oldalra
HA TETSZIK HONLAPUNK, KÉRJÜK
OSSZA MEG ISMERŐSEIVEL IS!
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
FŐOLDAL ÚJDONSÁGOK TERMÉKEINK ELÉRHETŐSÉG AJÁNLATKÉRÉS
1221 BUDAPEST, BAROSS UTCA 8.
TELEFON/FAX: +36 (1) 226-7649 MOBIL: 36 (70) 315-4311 E-MAIL: INFO@BANKI-SOS.HU
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ©

BÁNKI-SÓS AUTOMATIZÁLÁS ÉS HAJTÁSTECHNIKA

HONLAPKÉSZÍTÉS