1221 Budapest, Baross utca 8.     Email:      Telefon: +36 (1) 226 7649     Mobil: +36 (70) 315 4311  
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
1221 Budapest, Baross utca 8.
+36 (1) 226-7649
+36 (70) 315-4311
TERMÉKEINK:

Ékszíj, mezőgazdasági ékszíj, fűnyíró ékszíj

Ajánlatkérés erre a termékcsoportra

Mezőgazdasági ékszíjak széles választékban, szimpla, de gyakrabban átlapolt kivitelben, melyek elsősorban kombájnokhoz használatosak. A másik gyakori szíjtípus a mezőgazdasági variátorszíjak. A fűnyíró ékszíjakat a nagy teljesítmény átvitel, és hirtelen lökésszerű igénybevételek szembeni ellenállóság jellemzi, így az élettartamuk jelentősen hosszabb a normál ékszíjakhoz képest.

Ékszíjak, Ékszíj, Mezőgazdasági ékszíj

Mezőgazdasági ékszíjak széles választékát kínáljuk, melyek elsősorban konbájnokon használatosak. Ezen hajtószíjak, általában ékszíjak, melyek lehetnek szimpla kivitelűek, de a leggyakrabban átlapolt változatban fordulnak elő, illetve a másik gyakori típusok, a mezőgazdasági variátorszíjak.
Főbb kombájnfajták: Claas, Fortschritt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland 
A széles típus és méretválaszték miatt, az oldalunkra részletes katalógust nem teszünk fel. Gyári cikkszámok alapján vagy a szíjméretek ismeretében tudunk azonnal vagy rövid időn belül ajánlatot adni. Egyes járatos méreteket raktárról tudjuk biztosítani, illetve viszonylag rövid határidőn belül tudjuk beszerezni a készleten nem lévőket, amennyiben külföldi beszállítóinknál készletes a termék. 

 

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Ékszíjak, Ékszíj, Fűnyíró ékszíj

Fűnyíró ékszíjak. A Garden fűnyíró ékszíjakat a nagy teljesítmény átvitel, és hirtelen lökésszerű igénybevételek szembeni ellenállóságuk jellemzi, így az élettartamuk jelentősen hosszabb a normál ékszíjakhoz képest. A normál ékszíjakhoz képest kevlár erőhordozó szállal készülnek, és külső felületén külön textil borítású, mely jól tűri az úgynevezett „kuplung” hatást és a hátsó feszítőgörgő alkalmazását. Egy másik termékcsalád az Orange lebel fűnyíró traktor ékszíjak, melyeket szintén nagy teherbírású hajtásokhoz tervezték. Elsősorban mezőgazdaságban alkalmazzák. Itt az erőhordozó szál kevlár vagy aramid lehet, magasabb a hőtűrő képességük, valamint rugalmasságuknak köszönhetően jól tűri a hátsó feszítést.  Azon változatok esetén, ahol az ékszíjaknak kétoldali hajtást kell ellátniuk, hatszögletű ékszíjakat alkalmaznak. A hatszögletű ékszíj mindkét oldalával képes a teljesítmény átvitelére, illetve a forgásirány váltásra. Elsősorban parkgondozási gépek és mezőgazdasági gépek hajtásánál használatos. Az újabb típusú fűnyíró traktorok kétirányú hajtásánál, az ékszíjat felváltotta a kétoldalt fogazott fogasszíj. A szíj anyaga neoprén gumi és üvegszálas erősítésű. Precíz hajtása révén csúszásmentes a teljesítmény átvitel. A kétoldali fogazása révén, megoldható több tárcsa egyszerre történő meghajtása illetve a forgásirányváltás. Az egyes típusokról a teljes méretválasztékot a letölthető katalógusokban talál. 

Ajánlatkérés a termékre
Bővebben a termékről, katalógusok letöltése
Vissza az előző oldalra
HA TETSZIK HONLAPUNK, KÉRJÜK
OSSZA MEG ISMERŐSEIVEL IS!
Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika Bánki-Sós automatizálás és hajtástechnika
FŐOLDAL ÚJDONSÁGOK TERMÉKEINK ELÉRHETŐSÉG AJÁNLATKÉRÉS
1221 BUDAPEST, BAROSS UTCA 8.
TELEFON/FAX: +36 (1) 226-7649 MOBIL: 36 (70) 315-4311 E-MAIL: INFO@BANKI-SOS.HU
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ©

BÁNKI-SÓS AUTOMATIZÁLÁS ÉS HAJTÁSTECHNIKA

HONLAPKÉSZÍTÉS